Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Επιστολή προν τον κ. Ραγκούση

"Αγαπητέ, κύριε Υπουργέ.

Με δεδομένη την οικονομική κατάσταση αρκετών συμπολιτών μας και προκειμένου να διατηρήσουμε την κοινωνική συνοχή και να επαναφέρουμε την κοινωνική αλληλεγγύη που είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας, παρακαλούμε να ζητήσετε από τους δημάρχους όλης της χώρας να λάβουν υπόψει τους στην τιμολογιακή τους πολιτική για τις εκδηλώσεις τους που αφορούν την άθληση, την ψυχαγωγία και την αναψυχή τους μη έχοντες.
Συγκεκριμένα τα άτομα με ειδικές παθήσεις "ΑΜΕΑ", τους άνεργους και τους δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων, θα λέγαμε και των φοιτητών.
Πιστέυουμε ότι η κοινωνία αποκλεισμών καλλιεργεί δυσάρεστες εξελίξεις, φέρνει πίκρα και οργή.
Ο πολιτισμός πρέπει να είναι προσβάσιμος σε όλους.
Το θέατρο, ο κινηματογράφος, ο αθλητισμός είναι αναψυχή και ψυχαγωγία και τα δικαιούνται όλοι, δίνεται από το κράτος και όταν αδυνατεί το κράτος χρειάζεται η αλληλεγγύη της κοινωνίας.
Πιστεύουμε ότι η επιστολής μας θα φτάσει με παρέμβαση σας και στον πιο μακρινό Δήμο και θα υιοθετηθεί από όλους τους Δημάρχους.
Η χώρα μας περνά δύσκολες στιγμές, καιρός να θυμίσετε σε όλους να καλλιεργήσουμε την αλληλοβοήθεια.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Είμαστε συνταξιούχοι δημόσιοι (δικαστικοί) υπάλληλοι που εθελοντικά βοηθάμε τους πολίτες όπου μαθαίνουμε ότι υπάρχει ουρά και ταλαιπωρία. Δεν θέλουμε να ιδρύσουμε Μη Κυβερνητική Οργάνωση και πιστεύουμε στην αυτοοργάνωση.

Με τιμή

Για την Επιτροπή Συνταξιούχων Εθελοντών"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου